Disse kan du snakke med på bibliotekmøtet 2014

Vi har gått rundt i lobbyen på konferanselokalet og hørt med de forskjellige standene om de er fornøyde med utstillingen så langt, og hva de har tenkt å gjøre for å trekke til seg flere folk den siste dagen av bibliotekmøtet 2014.

LM Informasjonstjenester

LM Informasjonstjenester byr på informasjonstjenester og tidsskriftsabonnementer for forskningsbibliotek, akademiske bibliotek, folkebibliotek, kommuner og fylker og bedrifter.
– Vi er stort sett fornøyde med utstillingen, men skulle gjerne ønsket at utstillingen stengte når siste sesjon med konferanser starter, så vi slapp å stå her uten å ha noen komme bort til standen. Vi er nok den standen som har hatt flest folk her, mest på grunn av alle fargene og ballongene.

NLB

NLB er et bibliotek for synshemmede og lesehemmede, og har lydbøker, blindeskriftbøker og elektroniske bøker.
– Vi er svært godt fornøyde med utstillingen, og mener den er mye bedre enn andre utstillinger vi har vært på. I tillegg står vi jo midt i rommet, og har godt med lys. Vi har ikke tenkt å utføre noen spesielle tiltak for å trekke til oss folk i dag. Vi hadde en presentasjon i går, og håper på at noen av de som hørte på den kommer til å komme bort til oss i dag.

BioMed Central

BioMed Central kommer fra Storbritannia, og er en vitenskapelig utgiver som spesialiserer seg på utgivelser av aviser med åpen tilgang.
– Vi er fornøyde med utstillingen, for vi møter medklienter. Det er derimot litt vanskelig å tiltrekke seg folk for det er ikke så mange som kjenner til oss.

Universitetsforlaget

Universitetsforlaget gir ut fagbøker og læremidler for høyere utdanning og profesjonsmarkedet, og har også stand på bibliotekmøtet 2014
– Vi er også fornøyde med utstillingen, men synes det er litt vanskelig å trekke til seg folk når det er konferanser samtidig.

Kulturforbundet

Kulturforbundet jobber for å påvirke kulturpolitikken, og en partipolitisk uavhengig yrkesorganisasjon for alle ansatte innenfor alle deler av kultursektoren

– Vi er på Biblioteksmøtet for å være synlig, det er viktig å være der hvor medlemmene og de potensielle medlemmene våre er. Vi syns det er nyttig og hyggelig å være her og tror de er gjensidig for både oss og de andre som er her

Biblioteksservice

Biblioteksservice jobber med software for bibliotekene som redigerer alle typer biblioteksmaterialer.
-Vi er en bedrift som jobber med software for bibliotekene. Vi er her hovedsakelig for å selge utstyret og tjenestene våre. Biblioteksmøtet er en fin arena for oss å drive med profilering og salg

Bibliotekenes hus

Bibliotekenes hus er sammensatt av tre firma; Biblioteksentralen, Bibliotekenes IT-senter og BS Eurobib, og er de som distribuerer bøker til bibliotek.
-Vi er her for å profilere oss, prate med kunder i tillegg så er det jo mye som er verdt å få med seg her, som for eksempel åpningen og konserten i Nidarosdomen.

Bibliotekarforbundet

Bibliotekarforbundet er en fagforening som jobber for bibliotekarens interesser, og har lokal og sentral forhandlingsrett på alle tariffområder der de har medlemmer.
-Vi er her for å møte medlemmer, både gamle og nye. Det er naturligvis viktig for oss å være tilstede på store biblioteksarrangementer. Et av målene våre er å synliggjøre samiske bibliotek. Vi liker å være på biblioteksmøtet, vi får snakket mye med folk og opplevd mye forskjellig artig og hørt på interessante foredrag.

Inlead APS

Inlead leverer formidlingsløsninger som virker på tvers av digitale plattformer.
– Vi er en bedrift som jobber med digital formidling og hjemme/mobilsystem. Det virker som om mange har det travelt her for det er ikke mange som har tid til å komme innom standen.

Foto: Lena Pedersen
Foto: Lena Pedersen
Foto: Morten Volden
Foto: Morten Volden
Foto: Morten Volden
Foto: Morten Volden