Hardcore festaften

Det faglige innholdet i seminarer, fellesmøter og utstilling er selvfølgelig kjernen i Bibliotekmøtet – men vi kommer ikke unna at god mat, sosialt samvær og god underholdning er viktig for deltagerne.

Torsdag kveld hadde vi festaften, der Svartlamon Hardkor sjarmerte seg inn i mange bibliotekhjerter.

Med blandingen av rølpesang og sylskarp rytmepresisjon var det ingen tvil om at Svartlamon Hardkor leverte varene.

Are Sende Osen kåserte om biblioteket, og fabulerte om hvordan bibliotekarer kommer til å ta romskipet inn i nye verdener når vi en gang må flykte fra denne planeten. Ikke minst gjorde han gode etterligninger av sin far.

Are Sende Osen fortalte om gamle og nye bibliotekbøter.

Noen av de 400 deltakerne på festmiddagen.