Utstilling: Fylkesbiblioteket i Akershus

Anne Margrethe Vebjør og Lise Gyldmar representerer Fylkesbiblioteket i Akershus på det 74. biblioteksmøtet som holdes i Trondheim fra 26. til 28. mars. Her holder de stand for å informere om deres arbeid for Fylkesbiblioteket i Akershus.

Fylkesbiblioteket i Akershus har mange forskjellige oppgaver, og en av dem er å drifte to bibliotekbusser som kjører rundt i 18 av fylkets 22 kommuner. I år fyller bussene 50 år, og sjåfør for disse bussene er Lise Gyldmar. Bibliotekbussene hun er sjåfør for tilbyr bøker, lydbøker, tegneserier, filmer, spill og musikk til alle som ønsker å benytte seg av bibliotekbussene. Lise Gyldmar forteller at det er spesielt stas å kjøre bussene når de stopper på skoler og barnehager, for da får barn mulighet til å låne det de ønsker.

Anne Margrethe Vebjør og Lise Gyldemar står ved standen til Fylkesbiblioteket i Akershus.
Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on Twitter