Arrangørens hjørne: Trondheim gleder seg!

Vi har tatt en rask prat med Elin Berge, som leder den lokale arrangementskomiteen for Bibliotekmøtet.

– Hva har dere lokalt jobbet med i tiden før Bibliotekmøtet?

– Vi har jobbet med å få på plass lokale kulturinnslag og sosiale happeninger. I tillegg bistår vi Bibliotekmøtets administrasjonskomite med hjelp til store og små oppgaver.

– Hva gleder du deg mest til på møtet?

Jeg gleder meg først og fremst til faglig påfyll; jeg synes det er programmert mange interessante seminarer. I tillegg har jeg store forventninger til nachspielet på Trondheim folkebibliotek på onsdag kveld. Vi har også friske underholdningsinnslag med høy wow!-faktor under festmiddagen. Kort sagt: mye å glede seg til! Jeg storgleder meg!

– Hvordan vil Trondheim og Sør-Trøndelag sette sitt preg på Bibliotekmøtet?

Det vil naturlig nok bli mange trøndere som deltakere på Bibliotekmøtet, men også som arrangører av ulike seminar. Trønderdialekta vil nok summe og suse gjennom de tre dagene møtet varer. De ulike kulturinnslagene under møtet vil vise det spennende og allsidige musikkmiljøet i byen. Vi arrangerer en omvisning i det nyeste fagbiblioteket i byen og Trondheim kommune byr på i mottakelseskonsert i selveste Nidarosdomen. Altså, møtet arrangeres ikke i en hvilken som helst by eller region! Her e det itj nå toill sjø’!

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on Twitter